0 produkter

Köpvillkor

Pris

Alla priser på sidan är inklusive moms.

Frakt

Leveransen sker efter överenskommelse med säljaren, om inget anges sker leverans inom 2-4 veckor från beställningsdatum. Varorna levereras med fraktbolaget DHL alternativt med egna bilar.

Betalningsvillkor

Betalning sker mot faktura 30 dagar om ingen annan överenskommelse är gjord. Fakturan kommer efter att du fått hem varan. En anmärkningskontroll görs på alla nya kunder för att kontrollera så att adressen stämmer samt att du är över 18 år och att inget aktuellt saldo finns hos kronofogden. Har man betalningsanmärkningar sedan tidigare som är reglerade så är det inga problem att handla av oss.

Nöjd kund garanti

För att du som kund skall känna dig trygg med inköpen från oss på TD Trading så har ni 30 dagars full returrätt på våra produkter. Detta kan vi ha eftersom vi är så säkra på att våra produkter är minst lika bra som det ni köpt tidigare.

Reklamationer

Reklamationer skall göras till TD Tradings kundtjänst på telefon 031-300 00 30 eller via e-mail.
Ej utlöst gods räknas inte som en reklamation! Produkterna skall tas emot för att sedan invänta fraktsedlar från oss. Produkterna skall emballeras så väl att det skall kunna återanvändas.
Ej utlöst gods faktureras om 199,2kr exklusive moms.